Tunik modelleri

Share

Her bayanın tercihi olmayı başarmış Tunik Modelleri farklı modelleri ile oldukça popülerdir. Uzun tunik modelleri tesettürlü bayanların tercihi olmaktadır. Şık davetler için bu modelleri kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Spor bir görünüm elde etmek için yazılı tunikleri seçebilirsiniz. Fermuarlı tunik modelleri ile sıra dışı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yakalı kuşaklı önü düğme detaylı tunikler şık bir görünüm sağlıyor. Rahatsız etmeyen kumaş yapıları ile bayanların ilk tercihi olmuştur. Pantolon modelleri ve tayt modelleri ile kombinlenebilir. Düğmeleri rahatlıkla kullanılabilir. Kuşak detayı da modern bir görünüm sağlayacaktır. Taba renkte olan kapüşonlu modelleri fermuarlı detayı ile oldukça popülerdir. Özel modeller ile tarz sahibi olabilirsiniz.

Bayan Tunik Modelleri

Volanlı tunik modelleri özel davetlerde göz alıcı bir görünüm elde edeceksiniz. Şık davetler de modern bir tarz yaratacaksınız. Gül kurusu, çağla yeşili, saks mavisi ve taba renkleri ile oldukça popülerdir. Bayan Tunik Modelleri dört mevsim boyunca kullanılabilen tasarımlardır. Tunik modellerine https://www.kadinmodasi.com/bayan-tunik-modelleri web sitesi üzerinden online olarak göz atabilirsiniz.

You may also like...