Fallout dizisi geliyor

Share

Fallout 76, her ne kadar hayranlarını yeterince memnun etmese de, serinin dünyasından bir türlü ayrılmak istemeyen birçok oyuncu kendini yine Wastelanders’ın dünyasında buldu. Amazon Prime ise, oyun dünyasına yön veren bu bilim kurgu hikayesini Fallout dizisi ile ekranlara taşımaya karar vermiş görünüyor.

Fallout dizisi nasıl olacak?

Aslında şu an için paylaşılan tek ayrıntı, dizinin live-action şeklinde çekilecek olması. Bu da şu anlama geliyor, Amazon Prime yapımcıları oyunun hikayesini uyarlama yoluyla karşımıza çıkaracak. Tabii ki oyun temel bir hikayeye sahip olsa da, dizi için bu hikayenin daha da ayrıntılı hale gelmesi gerekecek.

Amazon Prime, her ne kadar Netflix kadar bilinmese de, çok başarılı işlere imza atan ve yüksek bütçeli projelerle karşımıza çıkıyor. Fallout dünyası ise, 22. yüzyıl dünyasında geçiyor.

Buna göre sadece 2 saat süren büyük savaş sonrası dünya nükleer bir facianın eşiğine geliyor. Artık dışarıda özel kıyafetleri olmadan yaşayamayan insanlık, yeraltı sığınaklarında hayatına devam etmeye çalışıyor. Oyunda sığınakta başlayan hikaye, sığınağa sıcak su sağlayan parçanın bozulması sonrası, kahramanın yer yüzüne çıkmasıyla başlıyor.

Dizinin ise oyunda geçen bu nükleer patlama sonrasını mı yoksa öncesini mi ele alacağı merak konusu. Oyun arada savaş öncesine göndermeler yapsa da, oyun için savaş öncesi dünya hala gizemini koruyor.

https://shiftdelete.net/amazon-prime-fallout-dizisi-geliyor

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...