Galaxy Fold 2, yeni bir isimle gelebilir

Share

Samsung‘un Ağustos ayında düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde Galaxy Fold modelinin 5G bağlantısına sahip güncellenmiş bir halini tanıtmayı planlıyor. Galaxy Fold 2 ismi ile karşımıza çıkması beklenen model, çıkan son iddialara göre farklı bir isimle sahnede boy gösterecek.

Bilindiği üzere Galaxy Fold modeli 5G bağlantısını desteklemiyor. Bundan dolayı Samsung’un bir süredir 5G destekleyen yeni nesil Galaxy Fold üzerinde çalıştığı biliniyordu. Bu modelin ismiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Galaxy Fold 2 ismi yerine, Galaxy Fold Z 2 ismi hayatımıza girecek.

Galaxy Fold 2 farklı bir isimle karşımıza çıkacak! - ShiftDelete.Net (1)

Samsung Galaxy Z Fold 2 modelinin şu ana kadar sızdırılan özelliklerine bakacak olursak, cihazın Qualcomm‘un Snapdragon 865 Plus işlemcisinden güç alması beklenirken cihazda 12 GB RAM bulunması da bekleniyor. Cihazın kamera bölümünde ise 12 Megapiksel + 16 Megapiksel ve 64 Megapiksel çözünürlüklerinde olmak üzere üçlü kamera kurulum bulunacak.

İddialara göre, cihazın dış kısmındaki ekranın 6,23 inç büyüklüğünde, 2267 x 819 çözünürlüğünde, 60 Hz yenileme hızına sahip bir OLED ekran olması bekleniyor. Cihazın katlanabilir olan iç ekranının ise 7,59 inç büyüklüğünde, 2213 x 1689 çözünürlüğünde, 120 Hz yenileme hızına sahip OLED ekran olacağı tahmin ediliyor. Samsung Galaxy Z Fold 2 modelinin batarya bölümünde ise 4500 mAh büyüklüğünde bir bataryanın karşımıza çıkacak.

Samsung’un yeni katlanabilir telefon modelinin 5 Ağustos‘ta düzenlenecek olan Unpacked etkinliğinde Galaxy Note 20 serisi ile birlikte tanıtılacak. Cihazın fiyatı konusunda da henüz net bir bilgi bulunmuyor.

https://shiftdelete.net/galaxy-fold-2-yerine-galaxy-z-fold-2-donemi-basliyor

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...