İzleyin, eğlenin, yoldan çıkın: Aşk 101

Share

Bazıları çok sevdi, bazıları nefret etti, bazıları da sırf karantina döneminde oyalanmak için izledi Netflix’in orijinal dizilerinden biri olan Aşk 101’i.

‘Bizim Türkler eğreti dizi yapıyor.’ diyenler bir yandan haklı. Özellikle 2000’li yılların başında Batı özentiliği ile abartılı aşiret hikâyeleri arasında bir yerlerde gezindi durdu diziler. Aralarında güzel diziler yok muydu? Elbette vardı. Fakat gençlik dizileri hep azınlıktaydı. Gençlere göre dizi çekmek yapımcıların pek de gözdesi değildi.
Aşk 101 ile Koçum Benim, Lise Defteri, Hayat Bilgisi, Kampüsistan, Kavak Yelleri gibi hafızalara kazınan Türk gençlik dizilerine bir yenisi daha eklendi.

Yıllarca Dawson’s Creek, One Tree Hill, Gossip Girl gibi tutkunu olduğumuz gençlik dizilerini izleyerek büyüdük. Türk dizilerinin eksikliğini çekmedik tabii ama neden Türkiye’de böyle diziler çekilmiyor diye çokça kafa yorduk.

Dolayısıyla Türk oyuncuların yer aldığı, eğlenceli bir gençlik dizisi izlemek isteyenler pek tabii seveceklerdir Aşk 101’i.

Aşk 101 2. Sezon Yayın Tarihi: Ne Zaman Yayınlanacak? - Netflix Haber

Konusu saçma gelebilir fakat gençlik zamanlarınızı ve ne kadar deli dolu davrandığınızı hatırlayın. Sizi gençlik yıllarınıza döndürmeyi vaat eden kremleri gece gündüz kullanırken, gençlik zamanlarınızı anımsatacak bir diziye neden şans vermeyesiniz ki?

İzleyin, eğlenin, yoldan çıkın ve bir zamanlar genç olduğunuzu hatırlayın…

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...