Galaxy A51 ve A71’in kamerası yeni özellikler kazandı

Share

Samsung’un Şubat ayında tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S20 serisi şirketin sunduğu en iyi çözüm olsa da, beklenilen satış rakamlarına ulaşabilmiş değil. Özellikle telefon fiyatlarındaki artış sonrasında orta seviye modellere ilgi oldukça arttı. Geçtiğimiz yıl Galaxy A50 ve A71 ile yüksek satış rakamlarına ulaşan Samsung bu yıl Galaxy A51 ve A71 ile aynı başarıyı sürdürüyor.

Tabi, bu cihazları yeni özellikler ile donatmaya devam ediyor. Sensörler ve lensler kritik öneme sahip olsa da, etkileyici fotoğraf ve videolar için yazılım ve işlemcinin önemi oldukça fazla. Bu kapsamda Samsung telefonlarında görüntü işleme konusunda gelişmiş işlemcilere yer vermeye özen gösteriyor.

Galaxy A51 ve A71 kamerası Galaxy S20 özelliklerine kavuştu

Cihazların kameralarının görüntü kalitesinde bir artış olmasa da, yeni özellikler ile güçlendirilmesi daha fazla seçenek sunuyor. Galaxy S20 serisinde yer alan tek çekim, filtrem ve parlak gece modu özellikleri her iki cihaza geldi.

Bunun yanı sıra klavye ve Galeri uygulamaları da güncellendi. Hızlı paylaşım ve müzik paylaşımı özelliklerinin yanı sıra, metni doğrudan klavyeden çevirmek mümkün hale geldi. Klavyede iki parmağınızla sola veya sağa hızlıca kaydırarak, en son işlemi geri alabilir, yeniden yapabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak hata düzeltmelerine ve genel iyileştirmelere ev sahipliği yapan güncelleme Galaxy A51 için A515FXXU3BTF4, Galaxy A71 için A715FXXU2ATG1 sürüm numarasına sahip.

https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-a51-ve-a71-kamerasi-artik-daha-yetenekli

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...