Samsung Galaxy S20 FE geliyor

Share

Galaxy S10 Lite ve Note 10 Lite modellerinin ardından Samsung’un bir kez daha “Lite” modeli ile karşımıza çıkacak gibi duruyor. İlk etapta Galaxy S20 Lite olarak adlandırılacağı iddia edilen telefonun Galaxy S20 FE olma ihtimali söz konusu. FE birçok kişinin tahmin edebileceği üzere Fan Edition’un kısaltması.

Galaxy Note 7’de yaşanan patlama krizi sonrasında tüm telefonlar piyasadan toplanmış ve sorun çözüldükten sonra Fan Edition modeli piyasaya sürülmüştü. Twitter’da paylaşılan bilgilere göre, Samsung bu telefonda Snapdragon 855 ve Snapdragon 765G’nin yerine Snapdragon 865 kullanmayı planlıyor.

Bu telefonun “Lite” ifadesini taşımasına rağmen üst seviye bir donanıma sahip olacağını daha öncede sizlere duyurmuştuk. Samsung işlemci konusunda bu hamleyi yaparsa hem Galaxy S10 Lite’da yer alan işlemciyi bir daha kullanmamış olacak, hem de OnePlus 8T’nin karşısına iyi bir rakip ile çıkacak.

Ekranın 60 Hz yenileme hızına ve Full HD çözünürlüğe sahip olacağı belirtilirken, ana kameranın ise 50 Megapiksel Samsung ISOCELL GN1 olması planlanıyor. Galaxy S20 FE tanıtım tarihi konusunda beklentiler, Eylül ve Ekim arası.

https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s20-fe-ozellikleri-sizdirildi

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...