Huysuz Virjin tiplemesiyle tanınan Seyfi Dursunoğlu hayatını kaybetti

Share

Seyfi Dursunoğlu Kadıköy’de bulunan özel bir hastanede 87 yaşında hayatını kaybetti.

Huysuz Virjin karakterini canlandıran ünlü oyuncu ve komedyen Seyfi Dursunoğlu, Huysuz Show programıyla bugün bilinen anlamıyla ‘stand-up’ tarzı komedi programını Türkiye’de ilk kez yapan isimlerdendi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre 15 gün önce mide rahatsızlığı yüzünden hastaneye yatan Seyfi Dursunoğlu, solunum yetmezliği ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı.

3 gün boyunca yoğun bakımda cihazlara bağlı olarak tedavi gören, 17 Temmuz Cuma günü saat 20 sıralarında hayatını kaybetti. Dursunoğlu’nun KOAH hastalığı olduğu biliniyordu.

Seyfi Dursunoğlu, uzun zaman sonra bu yılın şubat ayında müzisyen Gökhan Sezen ve Ayşe Ekiz’in evine gerçekleştirdiği ziyareti sırasında görüntülenmişti.

Ünlü oyuncu mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bıraktı.

Hürriyet gazetesinden İzzet Çapa’ya verdiği röportajında ise bedenini tıp fakültesine bağışladığını söylemişti.

Yıllarca Huysuz Show isimli programını ekranlarda sürdüren Dursunoğlu, çok sayıda programda jüri üyesi olarak görev almıştı.

BBC

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...