Nolan’ın Tenet filmi süresiz ertelendi

Share

Tenet filmi mayıs ayının son haftası yayımlanan fragmanıyla gerçekten çok şaşırtmıştı. Beklentilerin oldukça yükseldiği merak duygusunun da fragman ile birlikte arttığı görülmüş olsa da maalesef erteleme üstüne erteleme geliyor. Bir süredir birkaç kez ertelenen filmin, bu sefer süresiz ertelendiği duyuruldu.

İlk olarak Fortnite içinde gösterilen Tenet filmi sonrasında YouTube üzerinden yayımlanan fragmanıyla kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Fragman yayımlandığı günden sonra sosyal medyanın gündemine düşmüştü.

Fragmandan gördüğümüz kadarıyla film aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Zaten oyuncu kadrosunda yer alan yıldız isimler de bu aksiyonun artmasında önemli etkenler arasında yer alıyor. Filmin başrolünü, John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine ve Kenneth Branagh gibi önemli isimler paylaşıyor.

Filmde bazı sahneler normalken bazı sahneler var ki kafaların karışmasına neden oluyor. Normal bir otomobil kovalamaca sahnesi izlerken kaza yapan aracın tam tersi yönde hareket ettiğini görüyorsunuz. Yani kaza oluyor ama aslında olmuyor. Kaza oluyor ve tersine dönüyor, taklalar atan araç bir anda eski haline dönüyor. Oldukça ilginç olan bu sahneyi başka benzer sahneler de takip ediyor.

Tenet filmi-Tenet filmi-erteleme

Bu tarz ilginç olan bir film de meraklıları tarafından heyecanla bekleniyordu ancak erteleme kararı geldi ve bu ilk değil. Corona virüsü salgını sebebiyle uzun süre gösterim tarihi ertelenen filmin nihai tarihi 17 Temmuz seçilmişti ve o tarihte vizyona girmesi planlanıyordu ancak salgının seyrinin olumsuz yönde devam etmesinin yanında bir de pek çok sinema salonunun bu tarihte açılamayacağı ortaya çıkınca film, önce 31 Temmuz tarihine sonra ise 12 Ağustos tarihine erteleme almıştı.

ABD’deki Corona virüsü vaka sayılarının tırmanması, Warner Bros. stüdyosunun filmi bir kez daha ertelemek zorunda kalmasına neden oldu ve kısa süre içinde yeni tarihin açıklanacağı söylense de Tenet filminin süresiz ertelenme kararı aldı.

https://shiftdelete.net/christopher-nolan-tenet-filmi-suresiz-ertelendi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...