Galaxy Z Fold 2’de fiyat düşüşü olmayabilir

Share

Samsung’un 5 Ağustos tarihinde düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde Galaxy Note 20 serisini ve Galaxy Z Fold 2‘yi tanıtacağı artık herkes tarafından bilinir hale geldi. Her iki cihazın basın görsellerinin ortaya çıkması ve Galaxy Note 20 fiyat sızıntısı sonrasında bu kez Galaxy Z Fold 2 fiyatı hakkında ilk detay geldi.

SamMobile tarafından paylaşılan rapora göre, Güney Kore’deki GSM operatörleri Samsung’un yeni katlanabilir telefonunu geçen hafta test etmeye başladı. Hatta satış tarihi ve fiyatlar konusunda gerekli anlaşmaların sağlandığı belirtiliyor.

Samsung Galaxy Z Fold 2 fiyatı sızdırıldı!

Raporlara göre Galaxy Z Fold 2’nin Güney Kore’de satışa sunulma tarihi 18 Eylül olarak belirlendi. Fiyatının ise 2.398.000 Güney Kore Wonu olarak belirlendiği belirtiliyor. Bu fiyatı çevirdiğimizde 2005 dolar civarında olduğunu görüyoruz.

Eğer rapordaki fiyat aynı şekilde karşımıza çıkarsa, Samsung geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü ilk katlanabilir telefonu Galaxy Fold ile aynı fiyat aralığında kullanıcıların karşısına çıkmış olacak. Genel tabloya baktığımızda, katlanabilir telefon fiyatlarının düşmesi birkaç yıl daha sürecek.

Samsung Galaxy Z Fold 2 fiyatı sızdırıldı!

https://shiftdelete.net/galaxy-z-fold-2-fiyati-sizdirildi

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...