Kırmızı halıda ‘maske’ görmeye hazır mısınız?

Share

Maske artık hepimizin normali haline geldi. Billie Eilish’in kırmızı halıda taktığı maskeler ‘statement’ olarak görülürken şimdilerde bu çok normal ve olması gereken bir şey olarak karşılanıyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan 2020 Emmy Ödülleri adayları ile birlikte “Kırmızı halıda maske takılacak mı?” sorusu da konuşulmaya başlandı. Hollywood, kırmızı halı etkinliklerine hazırlanırken, bu sorunun cevabını Jennifer Aniston verdi.

2020 Emmy Ödülleri’nde The Morning Show dizisi ile ‘Drama Serisinde En İyi Kadın Oyuncu’ adaylığı bulunan Jennifer Aniston, kırmızı halı etkinliği için heyecanlı olduğunu ama ödül töreninde sosyal mesafe kurallarına dikkat edeceğini söyledi.

“Güne böylesine güzel bir haber ile başlamak çok sevindirici! The Morning Show ailesi ile gurur duyuyorum. Ekibimiz çok çalıştı ve en iyisini yapmayı hedefledi, bunun bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Herkese bu takdir ve tebrik için teşekkür ederim. Şimdi geriye tek kalan şey hangi maskeyi takacağım!” diyen Jennifer Aniston, daha önce Instagram üzerinden takipçilerinin günlük hayatlarında maske takmaları gerektiğini vurgulamıştı.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...