Redmi Note 8 Pro Special Edition geliyor!

Share

Xiaomi Redmi Note 8 Pro Special Edition özellikleri açıklandı. Çinli firmanın bu modeli kısa bir süre boyunca üretilecek ve piyasaya sürülecek. Peki Special Edition’ın görünümü beğeni toplayabilecek mi?

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Xiaomi, kullanıcılara yeni ürününün rengini sordu. Bu soru için hazırlanan tanıtım afişinde herhangi bir bilgi yer almıyor. Yayımlanan görsel kullanıcıların arasında bir tartışmanın başlamasına sebep oldu.

Bazı kullanıcılar, Redmi Note 8 Pro Special Edition’ın özel bir kırmızı renk ile üretileceğini düşünüyor. Diğer kullanıcılar ise Xiaomi’nin turuncu rengini tercih ettiğini ve fotoğraftaki telefonun turuncu bir ton ile donatıldığını söylüyor.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro Special Edition özellikleri

Bu modelin turuncu olduğunu savunan kişiler, Xiaomi’nin Redmi 8 ve Redmi Note 8 Pro modelleri için kullandığı Twilight Orange (alacakaranlık turuncusu) rengini argüman olarak kullanıyor. Xiaomi’den bu konu hakkında bir açıklama gelmedi.

Special Edition, gücünü MediaTek Helio G90T işlemcisinden alacak. 6 GB ve 8 GB RAM olmak üzere iki farklı RAM seçeneğine ev sahipliği yapan Çin temsilcisi depolama alanı konusunda tek bir seçenek sunuyor: 128 GB.

Redmi Note 8 Pro Special Edition özellikleri

Xiaomi’ye yakın olan bazı kaynaklar, bu modelin Redmi 8 ailesinde yer alan telefonlardan farklı özelliklere sahip olacağını düşünüyor. Helio G90T işlemcisi 12 nm fabrikasyon süreci ile üretildi.

Kendisinin bünyesinde 8 adet çekirdek bulunuyor. Bunlardan 2 tanesi 2.05 GHz hızında çalıştırılıyor. Diğer 6 tanesi ise 2 GHz hızında hizmet veriyor. Önümüzdeki günlerde Special Edition hakkında daha fazla bilgi elde edeceğiz.

https://shiftdelete.net/redmi-note-8-pro-special-edition-ozellikleri-belli-oldu

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...