F1: Hulkenberg, 2021 için Haas ve Alfa Romeo ile görüşüyor

Share

Motorsport.com İtalya, Nico Hulkenberg’in hem Alfa Romeo hem de Haas ile 2021 sezonu için görüşme halinde olduğunu öğrendi.

Nico Hulkenberg, 2020 Formula 1 sezonu için herhangi bir koltuk bulamamıştı. Fakat Sergio Perez’in COVID-19’a yakalanmasının ardından Racing Point’le iki yarışlığına F1’e döndü.

Bu hafta sonu Perez’in COVID-19 testinin pozitif çıkması halinde Hulkenbergin pistte olması bekleniyor.

Ayrıca Alman pilot, 2021 F1 sezonu için de görüşmeler düzenliyor. Hulkenberg, geçen hafta özellikle sıralama turlarındaki performansıyla F1’de olmayı hak eden sürücülerden birisi olduğunu bir kez daha gösterdi.

Motorsport.com İtalya’nın edindiği bilgilere göre Hulkenberg hem Alfa Romeo hem de Haas ile görüşme halinde.

Alfa Romeo, daha önce kendileri için yarışan Hulkenberg’e büyük sayı duyuyor ve Kimi Raikkonen’in emekli olması halinde takımın yedek planı gibi görünüyor.

Takım patronu Fred Vasseur, Hulkenberg’le alt serilerde çalıştığı için kendisiyle çok yakın bir ilişkiye sahip ve taraflar birbirlerini çok iyi tanıyorlar.

Hulkenberg’in Haas’ta kimin yerine geçebileceği ise şimdilik belirsiz ancak Romain Grosjean’a kıyasla daha genç olan Kevin Magnussen’in takımda kalma ihtimali daha yüksek görünüyor.

Motorsport

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...