Samsung modelleri evde denenebilecek

Share

Samsung modelleri için evde deneme imkanı geldi. Firma tarafından başlatılan yeni hizmet sayesinde, kullanıcılar satın almayı düşündüğü modeli evinde deneme imkanı bulacak.

Dünyayı etkisine alan salgın nedeniyle böyle bir adım atan Samsung, kullanıcıların deneyimini sağlayarak modellerinin satılmasını amaçlıyor. Bilindiği üzere salgın döneminde akıllı telefon satışları olumsuz etkilenmişti.

Samsung evde deneme fırsatını başlatıyor

Firma tarafından duyurulan yeni hizmette, online olarak yapılan rezervasyonlar sayesinde en yeni modelleri evde denemek mümkün hale geldi. Salgın nedeniyle birçok mağazanın kapanması sonrasında alışverişler internet üzerinden yapılmaya başlamıştı. Ancak firma, kullanıcıların deneyimini yine sağlamak istiyor.

Samsung Outlet ürünlerinin kullanılacağı evde deneme kampanyasının giderek büyümesi hedefleniyor. Rezervasyon işlemi de bulunan konuma yakın olan modellere göre yapılıyor.

samsung evde deneme

Kullanıcının evine yakın olan Samsung mağazalarındaki stok durumuna göre modellere başvuru yapılacak. 24 saat içinde sonuçlanan başvuru sonrasında Samsung mağaza çalışanları modellerin denenmesi için kullanıcının adresine gelecek. Bununla birlikte gerekli güvenlik önlemlerinin de alındığı belirtildi.

Bu hizmet şimdilik Hindistan’da kullanıcılarla buluşmuş durumda. COVID – 19 salgının en yoğun görüldüğü ülkelerden biri olan Hindistan, en büyük akıllı telefon pazarlarından biri olarak tanınıyor.

https://shiftdelete.net/samsung-evde-deneme-donemi-basliyor

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...