The Batman filminden ilk detaylar geldi

Share

DC Comics’in yeni çizgi roman film uyarlaması olacak olan Batman filmi ile ilgili bazı bilgiler netleşti. Daha önce farklı oyuncularla ve farklı hikayelerle karşımıza çıkan karakter 2021 yılında farklı olaylarla karşımıza çıkacak. Filmin tam olarak ne üzerine odaklanacağı ile ilgili filmin yönetmeninden ilk açıklama geldi.

Yeni Batman filmi hakkında ilk bilgiler

Filmin senaristi Matt Tomli, filmin Batman’in doğuş yıllarını anlatacağını doğruladı. Filmde karakterin gelişimini ve yaşadığı travmaları izleyeceğiz. Diğer filmlerin aksine bir maceraya değil karakterin kendisine odaklanılacak gibi görünüyor. Daha önceki filmlerde izlediğimiz karakterler bu filmde bulunmayabilir.

Film hakkında yaygın bir tahmin var: film 90’larda geçebilir. Şu ana kadar yayınlanan görsellerin konseptine bakacak olursak bu filmin günümüzde geçtiğini söylemek pek doğru olmaz. Bu karmaşık detaylar hayranların ilgisini artırmaya yetiyor.

Filmle ilgili yayınlanan tek fragman bir teaser videosu, bu videoda Robert Pattinson’ı zırh içerisinde görüyoruz. Göğsündeki yarasa sembolünün, annesinin ve babasının vurulduğu silahtan yapıldığı söyleniyor.

Maymunlar Cehennemi film serisinden tanıdığımız Matt Reeves, bu filmin yönetmenliğini üstlenecek. Başrol olacak olan Robert Pattinson Batman olarak karşımıza çıkacak. Filmin kötü karakteri olacak olan The Penguin’i ise Colin Farrell canlandıracak.

https://shiftdelete.net/yeni-batman-filminden-ilk-detaylar-geldi

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...