Sünger Bob filmi coronavirus sonrası en iyi açılışı yaptı

Share

Yeni Sünger Bob filmi, salgından dolayı sinemalar kapandığından beri en iyi açılış hafta sonunu gerçekleştiren yapım oldu. Ancak yine de 1 milyondan az kazanan The SpongeBob Movie: Sponge On The Run’ın koltuğu çıkacak olan yeni filmlerle sallanabilir.

Patrick (voiced by Bill Fagerbakke), SpongeBob (voiced by Tom Kenny), and Otto (voiced by Awkwafina) in THE SPONGEBOB MOVIE: SPONGE ON THE RUN from Paramount Animation and Nickelodeon Movies. Photo Credit: Paramount Animation.

2020, pandemi nedeniyle sinema sektörü için garip bir yıl olmaya devam ediyor. Sektörün kalbi Amerika’da en büyük hasılatı Bad Boys For Life filmi yaparken, Mart ayının ortalarından bu yana 1 milyon dolar barajını aşabilen film olmadı. Ancak yeni Sünger Bob filmi buna çok yaklaştı. Box Office Mojo’nun aktardığı verilere göre, 14-16 Ağustos hafta sonu yapımları arasında SpongeBob: Sponge on the Run Mart ayından bu yana en güçlü açılışı yaptı. 300 perdede yayınlanan film yapımcısına 900 bin dolar hasılat kazandırdı. Rakamlara bakıldığında ise çoğu yılın standartlarından oldukça düşük olduğu görülebiliyor. Ancak 2020 koşullarında incelendiğinde oldukça yüksek olduğu görülüyor.

Sünger Bob filmi pandemiden sonra en iyi açılışı yaptı

2021 yılında CBS All Access ile tam erişime açılacak yapım için ilk sinema planları iptal edilmişti. Ancak bir noktada sınırlı bir serbest bırakma kararı verildiği görülüyor. Box Office’in yayınladığı verilerde ikinci sırayı ise The Tax Collector filmi aldı. Önceki haftalarda gişe rekorları kıran yapımlara baktığımızda ise Jurassic Park ve Star Wars: Empire Strikes Back gibi eski yapımların yer aldığını görüyoruz. Ancak yeniden salonlarda oynatılan yapımlarla ilgili herhangi bir gelir bilgisi bu haftalık paylaşılmadı.

Sünger Bob filmi pandemiden sonra en iyi açılışı yaptı

Öte yandan 2020 yılında vizyona girmesi planlanan büyük yapımların arasında yeni James Bond filmi No Time To Die, Wonder Woman 1984 ve Black Widow yer alıyor.

https://shiftdelete.net/sunger-bob-filmi-pandemiden-sonra-en-iyi-acilisi-yapti

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...