Galaxy Z Fold 2’nin çıkış tarihi belli oldu

Share

Samsung 5 Ağustos 2020 tarihinde düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliği sonrasında şimdi de ikinci Unpacked etkinliğini resmi olarak duyurdu. Söz konusu bu yeni Galaxy Unpacked etkinliği, aynı zamanda Samsung Galaxy Z Fold 2 çıkış tarihi anlamına da geliyor. Böylelikle Samsung, yeni katlanabilir akıllı telefon modelini de 2020 yılında piyasaya sürmüş olacak. Farklı ürünler duyurulması da gündemde.

Kısa bir süre önce Samsung, 1 Eylül 2020 tarihinde ikinci bir Unpacked etkinliği düzenleyeceğini resmi olarak duyurdu. Galaxy Unpacked Part 2 olarak isimlendirilen bu yeni etkinlik ile birlikte Samsung’un, amiral gemisi katlanabilir akıllı telefon modeli olan Z Fold modelini de yenilemesi bekleniyor.

Galaxy Z Fold 2 çıkış tarihi

Şimdiye kadar yeni Galaxy Z Fold 2 özellikleri ve tasarımı ile ilgili birçok farklı iddia gündeme geldi. En çok da tasarım tarafında yapılması beklenen değişikler dikkat çekiyor. Bu değişikler arasında inceltilmiş çerçeveler ve sadece kameranın olduğu çentiksiz ekran dikkat çekiyor.

Galaxy Z Fold 2 arka kamera bölümünde de 3 farklı sensör olacağı ifade ediliyor. Arka kamera tasarımının da yeni Note 20 modeli ile benzerlik göstereceğini söylemek mümkün oluyor. Sensörlerden birinin 12 MP çözünürlüğünde olacağına dikkat çekiliyor. Nitekim Samsung, üst seviye Galaxy modellerinde benzer tasarım şekline tüm modellerinde geçiş yapmış olacak gibi görünüyor. Cihazın dış tarafında kalan ekran da aynı şekilde kullanılmaya devam edecek.

İç bölümdeki ekranın 6.23 inç büyüklüğünde, dış bölümdeki ekranın ise 7.6 inç büyüklüğünde olması bekleniyor. Dahili bataryanın ise 4500 mAh kapasitesinde olacağı yönünde çeşitli bilgiler mevcut durumda.

Galaxy Z Fold 2 çıkış tarihi ile ilgili gelen bilgiler dışında henüz fiyatlandırlması ve satışa çıkacağı tarih konusunda net bir bilgi ise en azından şu an için bulunmuyor.

https://shiftdelete.net/katlanabilir-galaxy-z-fold-2-cikis-tarihi-belli-oldu

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...