Xiaomi POCO X3 geliyor

Share

Xiaomi POCO X3 için merakla beklenen tanıtım tarihi açıklandı. Uygun fiyatlı bir telefon olacağı söylenen Çinli modelin batarya konusunda Samsung Galaxy A71 modelinden daha iyi bir hizmet vereceği de belirtilmişti.

Xiaomi’nin çatısı altında üretim yapan POCO firmasında üst düzey bir yönetici olan Angus Kai Ho Ng bu modelden son derece emin. Zira kendisi kısa bir süre önce X3 cihazının şarj konusunda 65 dakikada yüzde 100’e ulaştığını iddia etmişti.

Batarya kapasitesi 5160 mAh olan POCO X3 isimli bu modele 33W’lık ultra hızlı şarj teknolojisi eşlik ediyor. Gücünü Snapdragon 732G işlemcisinden alacağı belirtilen Doğu Asya temsilcisinde 120 Hz yenileme hızı ve 240 Hz örneklendirme altyapısı yer alıyor.

Ön tarafında çözünürlüğü 20 Megapiksel olan kameraya ev sahipliği yapan POCO X3, Xiaomi Türkiye tarafından yapılan bir açıklama ile yeniden gündeme geldi. Zira bu cihazın ne zaman kullanıcılar ile buluşacağı belli oldu.

Xiaomi POCO X3 tanıtım tarihi

Tam adı Xiaomi POCO X3 NFC olan bu cihaz, eğer bir aksilik çıkmazsa, 7 Eylül 2020 tarihinde karşımıza çıkacak. Saat 15.00’te başlayacak olan bu tanıtım etkinliğinde henüz hakkında bilgi edinilemeyen diğer teknik özelliklerden de bahsedilecek.

Çözünürlüğü 64 Megapiksel olan bir ana kamera eşliğinde hizmet vereceği ifade edilen bu cihazın ekran büyüklüğü 6.67 inç olarak açıklanmıştı. Kendisinin arkasında 4 adet kamera yer alacak. POCO, yeni ürününün fiyatı hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

https://shiftdelete.net/xiaomi-poco-x3-tanitim-tarihi-ile-gundemde-iste-tarih

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...