Robert Pattinson coronavirus’e yakalandı

Share

Çekimleri Londra’da devam eden yeni Batman filminin başrol oyuncusu Robert Pattinson için yapılan testlerin pozitif olduğu ve coronavirüs’e yakalandığı öğrenildi. Olayın ardından filmin çekimlerinin durdurulduğu ve belirli bir süre devam etmeyeceği öğrenildi.

Vanity Fair’in haberine göre yeni Batman filminin başrol oyuncusu olan ve Alacakaranlık serisinden tanıdığımız Robert Pattinson’ın Londra’da şikayetleri üzerine yaptırdığı test pozitif çıktı. Setten bir çalışanın yaptığı açıklamaya göre ise herkesin test yaptırdığını ve protokollere uygun olarak hareket ettiğini belirtti. Öte yandan çekimler geçici olarak duraklatılırken, Warner Bros. yaptığı açıklamada kimin virüse yakalandığını söylemedi.

Stüdyo, pandemi sebebiyle Mart ayından itibaren birkaç kez ertelenen filmin takvimini yeniden düzenlemiş ve önce Haziran daha sonra da Ekim 2021‘de gösterime gireceğini kararlaştırmıştı. Filmin başrolü Pattinson’un virüse yakalanması ise hiç kuşkusuz filmin daha ileri bir tarihe ertelenebileceği ihtimallerini gözler önüne seriyor.

Matt Reeves yönetmenliğindeki film geçtiğimiz günlerde DC Fan Dome etkinliğinde aracılıyla yayınlanan fragmanıyla tanıtılmıştı.

https://shiftdelete.net/robbert-pattinson-koronaviruse-yakalandi

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...