8. nesil iPad tanıtıldı

Share

Apple, iPad’in 10. yıl dönümünde 8. nesil yeni iPad modelini tanıttı. Önceki nesil modeline göre oldukça güçlü hale gelen yeni iPad özellikleri ve Türkiye fiyatı nasıl oldu?

Apple, temel iPad’inin sekizinci nesil sürümünü duyurdu. Apple A12 Bionic işlemcisine sahip 10.2 inç 8. nesil iPad, önceki nesilden 2 kat daha hızlı performans ortaya koyuyor.

8. nesil iPad Türkiye fiyatı özellikleri

A12 yongası, Apple’ın “Neural Engine” işleme yeteneklerini ilk kez giriş seviyesi iPad’ine taşıyor. Apple, yeni modelin klavye kılıfı ve Logitech tarafından üretilenler de dahil olmak üzere mevcut kasalara uyacağını açıkladı. Yeni model, birinci nesil Apple Pencil ile çalışacak.

10.2 inç olan olan iPad ekranı, IPS teknolojisine sahip 2160 x 1620 piksel çözünürlük ve 500 nit parlaklık sunuyor.

8. nesil iPad Türkiye fiyatı özellikleri

LTE bağlantısı da destekleyen yeni iPad, 8 Megapiksel arka kameraya ve FaceTime HD çözünürlüklü ön kameraya sahip. 4 çekirdek grafik ve 6 standart çekirdekli A12 işlemci ile donatılan iPad, Lightning bağlantı noktasıyla geliyor. iPadOS 14 işletim sistemiyle gelen yeni iPad, iki kat hızlı grafik işleme yeteneğine sahip.

Yeni bir iPad, iPhone, Apple TV, Mac veya iPod touch satın alan müşteriler sınırlı bir süre için AppleTV+ üyeliğinden yararlanabilecekler.

8. nesil iPad Türkiye fiyatı özellikleri

Yeni nesil iPad gümüş, uzay grisi ve altın olmak üzere 3 farklı renkte satışa sunulacak. Kutu içeriğinde 20W Type-C güç adaptörü ve Lightning-Type-C kablo çıkıyor. iPad (8. nesil) bugünden itibaren Apple’ın internet adresinden ABD dahil 25’den fazla ülke ve bölgede Apple Store uygulaması üzerinden sipariş edilebilecek. iPad 18 Eylül Cuma gününden itibaren gümüş, uzay grisi ve altın rengi ve 32 GB ve 128 GB konfigürasyon seçenekleriyle satışa sunulacak.

8. nesil iPad Türkiye fiyatı:

  • iPad 32 GB Wi-Fi: 3199 TL
  • iPad 128 GB Wi-Fi: 3999 TL
  • iPad 32 GB Wi-Fi + Hücresel: 4399 TL
  • iPad 128 GB Wi-Fi + Hücresel: 5199 TL
https://shiftdelete.net/8-nesil-ipad-tanitildi-iste-ozellikleri-ve-turkiye-fiyati

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...