Samsung Galaxy F41 geliyor!

Share

Samsung Galaxy F41 isimli yeni modelin ilk videosu yayımlandı. Batarya kapasitesi 6.000 mAh olan bu modelde sAMOLED Infinity-U mimarisi eşliğinde üretilen bir ekran mevcut.

Arkasında 3 adet kameraya ev sahipliği yapan Güney Kore menşeli bu ürünün ön tarafında çözünürlüğü 32 Megapiksel olan bir kamera yer alıyor. Kendisinin ana kamerası ise 64 Megapiksel çözünürlüğü ile kullanıcılara hizmet edecek.

Daha önce Google Play Console isimli bir platformda tespit edilen bu modelin 6 GB RAM ile donatılacağı söylenmişti. Gücünü Exynos 9611 işlemcisinden alacağı belirtilen Galaxy F41 hem Full HD Plus özelliğine hem de 1080 x 2340 ekran çözünürlüğüne sahip.

Beklenen oldu: Samsung Galaxy F41 videosu geldi

3.5 mm’lik kulaklık girişi ile standart bir özellik sunan bu modelin ana kamerasına 8 Megapiksel ve 5 Megapiksel olmak üzere 2 adet kamera eşlik edecek. Ekran büyüklüğü 6.4 inç olan bu modelin 8 Ekim 2020 tarihinde tanıtılacağı duyurulmuştu.

Samsung Galaxy F41 videosu

Arka tarafında 1 adet parmak izi okuyucusuna yer veren Samsung Galaxy F41, damla çentikli bir ekran aracılığıyla kullanıcıların beğenisine sunulacak. Yaklaşık 217 dolar karşılığında satın alınabileceği iddia edilen bu cihaz hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için yukarıdaki haberimize bir göz atabilirsiniz.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizi fragman tadında olan ilgili video ile baş başa bırakalım. Bu videoyu fragman olarak nitelendirmemizin sebebi oldukça basit: 48 saniyelik bir tanıtım videosu sizi bekliyor.

https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-f41-ilk-videosu-ile-karsimizda

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...