Huawei P Smart 2021 satışa sunuldu

Share

Huawei P Smart 2021 piyasaya sürüldü. Huawei’nin bu telefonunda dörtlü kamera sistemi yer alıyor. Kısa bir süre önce P Smart serisine yeni bir üye olan Huawei P Smart 2021 tanıtılmıştı telefon piyasaya sürüldü. Telefonun tasarımından ekranda yer alan ekran deliğine kadar pek çok detay bulunuyor. İşte Huawei P Smart 2021 özellikleri…

Telefonun önceki nesle göre tasarımının güncellenmiş olduğu rahatlıkla seçiliyor. Telefon Huawei’in ilk ortada konumlandırılan ön kamerası ise tasarımsal açıdan farklı duruyor. Zaten ortada konumlandırılan ön kameralara alışığız ancak Huawei için bu bir ilk. Bunun yanında telefonun ekran tarafında karşımıza, Full HD 2400 x 1080 çözünürlüğünde IPS 6,67 inç çıkıyor.

Üç renk seçeneği ile gelen telefon, siyah, altın rengi ve yeşil olmak üzere çeşitlendirilmiş.

Huawei P Smart 2021, küresel pazarda yeni olan Kirin 710A Octa çekirdekli işlemci tarafından destekleniyor olmasının yanında 4GB RAM ve 128GB dahili depolama ile birlikte geliyor. Telefonda bunların yanı sıra radyo, Bluetooth 5.1, LTE desteklemesiyle birlikte 3,5 mm kulaklık girişi ile geliyor.

Kameralar tarafında ise dört kamera bizleri karşılıyor. Ana kamera 48 Megapiksel f/1.8 diyafram, 8 Megapiksel, ikincil kamera 8 Megapiksel f/2.4 diyafram, 2 Megapiksel derinlik kamerası ve 2 makro kameraya yer veriliyor.

Ön kameranın f/2.0 diyaframa sahip olduğu ve 18 Megapiksellik bir özçekim kamerasına sahip olduğunu görüyoruz. Kameralar telefonda dikey şekilde konumlandırılmış ve tam yan kısımda da. LED bir flaş bulunuyor.

Telefon mikro USB ile şarj oluyor ve 5.000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Telefonda Google Servisleri yok ancak Huawei Mobile Services (HMS) ve AppGallery ile birlikte geliyor. Arayüz tarafında ise EMUI 10.1 yer alıyor.

Telefon Avusturya’da 200 euro gibi bir fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

https://shiftdelete.net/huawei-p-smart-2021-piyasaya-suruldu-iste-ozellikler

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...