Katlanabilir Galaxy Z Flip 2, beklenenden geç tanıtılacak

Share

Samsung’un Galaxy Fold katlanabilir akıllı telefon modelinden farklı olarak devam ettirdiği bir diğer katlanabilir seri olan yeni Galaxy Z Flip hakkında yeni bilgiler gündeme gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce de yeni Galaxy Z Flip 2 çıkış tarihi hakkında yeni iddialar gündeme geldi. Anlaşıldığı kadarı ile Galaxy Z Flip 2 modeli, beklenenden daha geç tanıtılacak bir akıllı telefon modeli olacak.

Yeni ortaya atılan iddialara göre Samsung, yeni Galaxy Z Flip 2 modelini 2021 yılının üçüncü çeyreği kapsamında tanıtmaya hazırlanıyor. Bu da yeni katlanabilir akıllı telefon modelinin oldukça geç tanıtılacağı anlamına geliyor.

Katlanabilir Galaxy Z Flip 2 bekleyenlere kötü haber

Hatırlatmak gerekirse şimdiye kadar Samsung’un, yeni Galaxy Z Flip 2 modelini Şubat 2021’de tanıtacağı yönünde bilgiler bulunuyordu. Ancak yeni gelen iddialar ise gecikme olacağı ve ilk çeyrek yerine üçüncü çeyrekte duyurulacağı yönünde. Şu an için söz konusu bu gecikmenin nedenleri ile ilgili net bilgiler bulunmuyor.

galaxy z flip 2 çıkış tarihi

Şimdiye kadar yeni modelin teknik özellikleri ve tasarım tarafında olası değişiklikleri ile ilgili net bilgiler ortaya çıkmış değil. Ekran tarafında Galaxy Fold 2 modelinde olduğu gibi yeni bir iyileştirme bekleniyor. Teknik özellik noktasında ise Snapdragon 875 Plus işlemcisinin, Galaxy Z Flip 2 özellikleri arasında olacağı ifade ediliyor.

https://shiftdelete.net/katlanabilir-galaxy-z-flip-2-bekleyenlere-kotu-haber

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...