Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE Türkiye’de satışa sunuldu

Share

Apple’ın 15 Eylül tarihinde gerçekleştirdiği lansman kapsamında tanıttığı iki yeni akıllı saat, Apple Watch Series 6 ve Apple Watch SE bugün itibarıyla Türkiye’de satışa sunuldu. İşte yeni Apple Watch’ların Türkiye satış fiyatı…

Apple Watch SE Türkiye satış fiyatı

Akıllı saat ailesinin mütevazi üyesi Apple Watch SE fiyatı ile de özellikle ülkemizde öne çıkan akıllı saat modelleri arasında. Apple Watch SE’nin 40 mm’lik modeli için 2.699 TL‘lik bir fiyat etiketine sahipken 44 mm’lik büyük modeli fiyatı 2.949 TL olarak belirlenmiş.

Apple Watch Series 6 Türkiye satış fiyatı

Apple bugün resmi web sitesinden yeni amiral gemisi akıllı saatinin Türkiye satış fiyatını duyurdu. 3.799 TL başlangıç fiyatına sahip olan Apple Watch Series 6’nın 44 mm’lik daha büyük modeline sahip olmak isterseniz 4.049 TL‘yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Klasik spor kordonu ile kutusundan çıkan akıllı saati yeni kordon seçenekleri ile daha şık hale getirmek mümkün.

Apple Solo Loop ve diğer kayışların fiyatı da açıklandı

Apple Watch Series 6 ve Watch SE modellerinin satış sayfaları açıldıktan sonra bu yeni seriler ile gelen kordon modelleri de satışa sunuldu. Deliksiz ve kelepçesiz yekpare tasarımı ile dikkat çeken Solo Loop modeli 7 farklı renk seçeneği ile 399 TL‘ye satışa sunuldu. Lansmanda mavi rengiyle gördüğümüz Örgü Solo Loop‘lar ise 5 farklı renk seçeneği ile 899 TL‘ye satışa sunuluyor.

https://shiftdelete.net/apple-watch-series-6-ve-watch-se-turkiye-fiyati

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...