Fransa Açık’ta şike soruşturması başlatıldı

Share

Şike, bu kez tenisin en prestijli turnuvalarından Fransa Açık için gündemde. Paris savcılığı maçlarda şike olabileceği şüphesiyle soruşturma başlattı.

Paris savcılığı, Fransa Açık’ta şike olabileceği şüphesiyle soruşturma başlattı. Daha önce Belçikalı yetkililerle şike konusunda çalışma yürüten savcılık, alt klasman maçlarında ayarlanmalara yönelik Fransa polisiyle eşgüdümlü çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Grand Slam’lerde şikenin nadir olduğu hatırlatılan açıklamada, Roland Garros’ta bir maçın şüpheli olduğu kaydedildi.

Alman Die Welt ve Fransız L’Equipe gazetesi bu maçın 30 Eylül’de oynanan ilk tur kadınlar maçı olduğunu yazdı. 10. kortta Romanyalı Andreea Mitu ve Patricia Maria Tig ile Amerikalı Madison Brengle ve Rus Yana Sizikova’yı karşı karşıya getiren maçtaki 2. setin 5. oyununda Sizikova iki çift hata ile servis kırdırmıştı. İki gazete de Romenlerin kazandığı 5. oyun için Paris ve çeşitli ülkelerden büyük oranda bahis oynandığını bildirmişti.

NTV

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...