Raikkonen’in Alfa Romeo’da devam edeceği bu hafta açıklanacak

Share

Kimi Raikkonen’in 2021 Formula 1 sezonunda Alfa Romeo ile devam edeceği bu hafta sonu Almanya’da açıklanacak. Takımın ikinci koltuğunda ise Antonio Giovinazzi ve Mick Schumacher’den birisi olacak.

Motorsports: FIA Formula One World Championship 2020, Grand Prix of Australia,
#7 Kimi Raikkonen (FIN, Alfa Romeo Racing),Raikkonen’in Formula 1’de 19. sezonuna devam etme kararı aldığı ve Alfa Romeo ile anlaşmaya vardığını öğrenildi.

Nürburgring’de 323 GP startı ile tarihin en çok yarışan Formula 1 pilotu olma unvanını kıracak olan Raikkonen’in, 2019’dan bu yana mücadele ettiği Alfa Romeo ile devam edeceği duyurulacak.

Alfa Romeo’nun Raikkonen açıklamasını duyurduktan sonra Portekiz’de de ikinci pilotu açıklaması bekleniyor.

Gelen ilk bilgiler, takımın ikinci koltuğu için şimdilik Antonio Giovinazzi’nin favori olduğu düşünülüyor ancak yine de Mick Schumacher seçeneği henüz tam olarak rafa kaldırılmış değil. Schumacher’in Alfa Romeo olmazsa Haas’ta yarışabileceği düşünülüyor.

Motorsport

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...