Samsung Galaxy S21, daha uygun fiyatlı olabilir

Share

Samsung ardı ardına yeni telefonlarıyla gündeme geliyor. Şimdi ise Galaxy S20 serisinin yeni telefonu olacak Galaxy S21 için daha az maliyetli olacağı ortaya çıktı. Bu sebeple telefonun daha uygun fiyatlı olabileceği de gündeme gelmiş oldu. Telefonun daha önce tanıtım tarihi, bazı özellikleri ve tasarımı hakkında bilgiler ortaya çıkmıştı.

SamMobile tarafından yeni ortaya çıkartılan bir rapora göre, Samsung Galaxy S21 için bazı bileşenlerin birim maliyeti yüzde 9 oranında düşürüldü. Böyle olunca telefonun fiyatına bu maliyet düşüşünün yansıyıp yansımayacağı konuşuluyor. Galaxy S20’nin beklenildiği kadar satılmaması Samsung’u S21 için maliyetlerini düşürmeye itmiş gibi görünüyor.

Samsung’un üçüncü çeyrek raporlarına göre şirket yüzde 58 oranında kârını artırmayı başardı. Haliyle kazançlı çıkan Samsung, akıllı telefon tarafında yüzünün güldüğünü gösteriyor. Samsung, salgın döneminde Galaxy Note 20, Galaxy Z Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G ile iyi bir performans gösterdiği söyleniyor. Şirket Huawei tarafından beklenen Android telefon boşluğunu doldurmasıyla avantajlı duruma geçmiş gibi duruyor.

Ice Universe’in yaptığı Twitter paylaşımına göre telefonda bazı değişiklikler olacak, İşte paylaşılan görseller:

Resim

Telefonun tasarımı da sızdırıldı bunların yanında sızdırıldı. Samsung, 2021 yılında Samsung Galaxy S21, Galaxy S21 Plus Galaxy S21 Ultra modellerini kullanıcılarına sunmayı planlıyor. Bu telefonlar 5 nm üretim sürecinden çıkan Snapdragon 875 ile Exynos 2100 işlemciye sahip olacaklar. Haliyle Samsung’un bu telefonları oldukça merak ediliyor. OnLeaks tarafından ortaya çıkartıldığı kadarıyla, Galaxy S21’in tasarımı ortaya çıktı. Telefonun söz konusu tasarımı ise elde edien CAD dosyalarından hazırlandığını söyleyelim. Telefonda farklı bir kamera modülüne yer veriliyor ve bu noktada tasarım değişiyor gibi duruyor.

Samsung Galaxy S21-00

Samsung Galaxy S21-00

https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s21-daha-uygun-fiyatli-olabilir

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...