Bepanthol cilt bakım kremi

Share

Kurumuş ve hasar görmüş elleriniz için bepanthol cilt bakım kremini kullanabilirsiniz. Bu krem sayesinde kurumuş cildiniz yumuşacık olacaktır. Nemlendirici özelliği ile cildinizin ferahlamasını ve nefes almasını sağlar. Kızarmış, tahriş görmüş ve dökülen cildiniz için günlük olarak kullanabilirsiniz. Günde bir ya da iki kez kullanarak cildinizin rahatlamasını sağlayabilirsiniz.

Bepanthol Pişik Önleyici Krem

Bebekler için kâbusa dönüşen pişiklere bepanthol bebek pişik kremi ile son verebilirsiniz. Kızarmış ve hasar görmüş cildine nazikçe kullanmalısınız. Bez değişiminden, gece uykusu, katı gıdaya geçiş dönemi ve diş çıkarma gibi dönemlerde rastlayabileceğiniz pişikleri bu krem ile önleyebilirsiniz. Bebeklerinizin huzurlu ve acısız bir dönemden geçmesine yardımcı olabilirsiniz.

Bepanthol Vücut Losyonu

Normal cilt yapısına sahip bireyler için üretilmiş olan bepanthol vücut losyonu ile sizler de tanışın. Vücudunuzun nemli kalmasını ve esnek olmasını sağlayan vücut losyonu aynı zamanda cildinizin nefes almasına da yardımcı olur. İçeriğindeki B5 ile cildinizin en derin noktasına kadar ulaşır. Ürünleri https://www.kozmela.com/bepanthol adresinden satın alabilirsiniz.

You may also like...