David Beckham belgeseli için Netflix ile anlaştı

Share

Ünlü insanların belgesellerini çekmeyi oldukça seven Netflix, dünyaca ünlü İngiliz futbolcu David Beckham ile kendi belgeseli için anlaşmaya vardı. Anlaşma detaylarında yer alan rakam dudak uçuklatıyor.

İngiliz basınında yer alan iddialara göre Netflix, futbolun yaşayan efsanelerinden David Beckham ile kendi belgeselini çekmek için anlaşmaya vardı. Şirket, iddialara göre Beckham ve ailesi ile toplam 16 milyon sterlin (173 milyon TL) değerinde bir anlaşma yaptı.

david beckham netflix

Beckham’ın altyapıdan başlayan, Manchester United’da en parlak dönemini geçirip Real Madrid, Milan ve Paris Saint-Germain’de süregelen aktif futbol yaşantısı sonrasında satın aldığı Miami CF kulübüne kadar tüm yaşamının yer aldığı bir belgesel olacak.

Tüm ailenin de yer alacağı belgeselde David ve Victoria Beckham’ın aile yaşantısının daha geniş işlenmesi bekleniyor. David Beckham’ın yanı sıra eski takım arkadaşları Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs ve Gary Neville gibi isimler de belgesele dahil edilecek.

https://shiftdelete.net/david-beckham-belgeseli-icin-netflix-ile-anlasti

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...