WhatsApp depolama yönetimi gelişiyor

Share

WhatsApp uygulamadaki depolama alanının yönetimi için yeni bir yol sunuyor. Kullanıcıların telefonlarını dolduran GIF, fotoğraf ve video gibi medya içeriklerini seçmesine ve toplu olarak silmesini sağlıyor. WhatsApp depolama yönetimi için kolları sıvıyor, işte özellik hakkındaki tüm detaylar…

WhatsApp yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Daha önce sizlerle süreli mesajlar özelliği hakkında detayları paylaşmıştık. Şimdi ise WhatsApp yeni depolama yönetim altyapısı sunuyor. Bu sayede aktif olarak uyglamayı kullanan kişiler bir yükten kurtulmuş olacak. Telefonun hafızasını dolduran medya içerikleri yeni yapıda telefonunuzda yer alan içerikleri ve 5 MB’tan büyük dosyaları rahatlıkla görebileceğiniz şekilde gözünüzün önüne getiriyor.

WhatsApp sebebiyle hafızası dolanlar için yeni özellik

Bu sayede büyük boyutlardaki dosyaların karşınızda görebiliyor ve eğer gereksiz görürseniz silebiliyorsunuz. WhatsApp üzerinden aktif veri akışı alan kişilerin çok işine yarayacak bu özellik temelde telefonun depolama alanını yönetmek üzerine odaklanıyor. Bu yeni görünüm sayesinde hangi kişilerden gelen içeriklerin ne kadar yer kapladığını telefonda görebiliyorsunuz. Bu özellik kısa süre içinde herkese gelecek.

Bu özellik telefonlara geldiğinde ise kullanıcılar; Ayarlar> Veri ve Depolama Kullanımı> Depolamayı Yönet seçeneğine tıklayarak haberin ana görselindeki sayfaya ulaşabiliyor. Konu hakkında paylaşılan bir videoda bulunuyor:

https://shiftdelete.net/whatsapp-sebebiyle-hafizasi-dolanlar-icin-yeni-ozellik

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...