Biden kazanma yolunda ilerlediklerini söyledi, Trump rakibini seçimi ‘çalmaya çalışmakla’ suçladı

Share

Demokrat Parti başkan adayı Joe Biden, sayımın devam ettiğini ve seçimi kazanma yolunda ilerlediklerini söyledi. Biden’ın konuşması sırasında Twitter’dan mesaj atan Başkan Trump ise Demokratları seçimi çalmaya çalışmakla suçladı.

Trump: Biz ilerdeyiz ama onlar seçimi çalmaya çalışıyor

“İLERDEYİZ ama onlar seçimi ÇALMAYA çalışıyor. Buna asla izin vermeyeceğiz. Sandıklar kapandıktan sonra oy kullanılamaz! Bu akşam açıklama yapacağım. Büyük bir KAZANIM!”

Biden: Bu seçimi kazanma yolunda olduğumuza inanıyoruz

Demokratların adayı Joe Biden Delaware eyaletinin Wilmington şehrindeki konuşmasını tamamladı.

Destekçilerine kısa bir konuşma yapan Biden, “Bunun uzun süreceğini biliyorduk, ancak yarın sabah, belki daha da uzun süre bekleyebileceğimizi kim bilebilirdi!” dedi ve şöyle devam etti:

Ama olduğumuz yer konusunda kendimizi iyi hissediyoruz. Bu gece size bu seçimi kazanma yolunda olduğumuza inandığımızı söylemek için buradayım.

BBC

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...