Death on the Nile ve Free Guy filmleri ertelendi

Share

Bu yıl yayınlanması gereken ancak birkaç kez ertelenen Death on the Nile ve Free Guy filmleri tekrar ertelendiler ve bu sefer belirsiz bir tarihe ertelendiler.

Disney’in yayıncılığını yaptığı iki farklı türdeki film ne yazık ki ertelendi. Sebep resmi olarak açıklanmadı ancak Covid-19 salgının sebep olduğu gişe düşüklüğü olduğunu sanırım söyleyebiliriz çünkü her iki filmin de yapımı çoktan tamamlandı.

Dedektiflik romanlarının en popüler ve başarılı isimlerinden Agatha Christie’nin aynı isimli kitabından uyarlanan Death on the Nile ya da Nil’de Ölüm ertelenen filmlerden ilki. Normalde filmin vizyon tarihi 18 Aralık 2020’ydi. Geçtiğimiz saatlerde film belirsiz bir tarihe ertelendi.

Filmin yönetmenliğini Kenneth Branagh üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Kenneth Branagh, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Sophie Okonedo ve Emma Mackey bulunuyor.

Bir oyunda geçen Free Guy ve Agatha Christie’nin kitabından uyarlanan Nil’de Ölüm filmleri ertelendi

Ertelenen bir diğer film ise Ryan Reynolds’ın başrolünde olduğu, ana karakterin kendini açık dünya bir oyunun içinde olduğunu anlamasından sonrasını konu alan Free Guy filmi. Normalde 11 Aralık 2020’de vizyona girmesi gereken film de ne yazık ki belirsiz bir tarihe ertelendi.

Filmin oyuncu kadrosunda Ryan Reynolds, Taika Waititi, Jodie Comer, Joe Keery, Matty Cardarople ve Lil Rel Howery gibi isimler bulunuyor. Yönetmenliğini Shawn Levy, senaristliğini ise Matt Lieberman ile Zak Penn üstleniyor.

https://www.donanimhaber.com/bir-oyunda-gecen-free-guy-ve-agatha-christie-nin-kitabindan-uyarlanan-nil-de-olum-filmleri-ertelendi--126512

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...