Johnny Depp, Fantastik Canavarlar’daki rolünü yapımcının isteği üzerine bıraktı

Share

Johnny Depp, Warner Bros’un talebiyle Harry Potter evreninde geçen ve orijinal hikayenin yıllar öncesini konu alan Fantastik Canavarlar serisinden ayrıldığını duyurdu.

Kendisi hakkında eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı iddiasıyla ‘eşini döven’ ifadelerini kullanan The Sun gazetesine açtığı iftira davasını kaybettikten günler sonra Instagram üzerinden açıklamalarda bulunan Depp, “Warner Bros’un Fantastik Canavarlar serisindeki Grindelwald rolünden istifa etmemi talep ettiğini ve benim de bunu kabul ettiğimi bildirmek isterim” yazdı.

Depp, kendisi hakkındaki iddiaların gerçek olmadığını ve mücadeleye devam edeceğini söylerken, “Hayatımı ve kariyerimi belirleyecek an bu olmayacak” ifadelerini kullandı.

Warner Bros’tan yapılan açıklamada Grindelwald karakterini canlandırması için yeni bir aktör bulunacağı doğrulandı.

T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...