Mick Schumacher: F1 için hazırım

Share

Yedi kez dünya şampiyonu Michael Schumacher’in oğlu Mick, kendisini Formula 1 için hazır hissettiğini ve hazırlıklarını buna göre yaptığını belirtti.

Mick Schumacher, Formula 2’de başarılı bir sezon geçiriyor ve bitime iki yarış kala şampiyonayı ilk sırada götürüyor.

Alman pilotun adı 2021 için Haas koltuğu için geçiyor ve eğer şampiyon olursa, F1’e geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

T-Online ile yaptığı özel röportajda Mick Schumacher, gelecek yıl F1’de yer almak istediğini söyledi.

Schumacher, “Nürburgring’de piste çıkmayı tercih ederdim ama genel anlamda olumlu bir hafta sonuydu. Takımla çalıştım, teknik toplantılara katıldım ve şimdi Formula 1 hafta sonunun nasıl gittiğini daha iyi anlıyorum.”

“Son yıllarda kendime güvenerek ilerleme kaydettim ve gelişimimden memnunum. Artık Formula 1 için hazır olduğumu hissediyorum. Takımla beraber sürekli iyi sonuçlar elde ediyoruz. Bu yüzden mevcut savaşımıza odaklanmalı ve önce Formula 2’de şampiyon olmalıyız.”

“Motor sporlarında baskı her zaman var. Herhangi bir seride yarışan herhangi bir sürücü de baskı hisseder. Elinizden gelenin en iyisin yapmazsanız, kendinizi geride bulursunuz. Bu yüzden baskıyı görmezden gelip, işinize odaklanmalıyız.”

“Kendimi gelecek yıl Formula 1’de görmek istiyorum. Bütün hazırlığım bu yönde. Ama şu anda Formula 2’ye odaklandım. Önümüzdeki iki yarış var ve bunların iyi şekilde tamamlanması gerekiyor. Şampiyona lideriyim ve bunun korunması gerekiyor.” dedi.

Motorsport

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...