Johnny Depp, kovulduğu Fantastik Canavarlar filminden 10 milyon dolar alacak

Share

The Sun gazetesine açtığı iftira davasında kaybeden Johnny Depp’in, Harry Potter evreninde geçen ve orijinal hikayenin yıllar öncesini konu alan Fantastik Canavarlar serisinden ayrılmak zorunda kalmasına rağmen şu ana kadar çekilen bir sahne için en az 10 milyon dolar ücret alacağı ortaya çıktı.

Hollywood Reporter’ın aktardığı habere göre, Johnny Depp, kendisi hakkında “eşini döven” ifadelerini kullanan medya kuruluşuna açtığı iftira davasında kaybettikten sonra çekimleri süren Fantastik Canavarlar 3 filminden ayrılmak zorunda kaldı.

Öte yandan yaptığı sözleşme çerçevesinde film için yalnızca bir sahne çeken Depp, ayrılmasına rağmen en az 10 milyon dolar ödeme alacak. Depp’in sözleşmesine göre, aktör film iptal edilse de, oyuncu değişse de ücret alabiliyor.

Depp, eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı haberlerinden sonra açtığı iftira davasında kaybetti. Davanın ardından film yapımcıları Depp’ten filmi bırakmalarını istedi ve Depp “Saygı duyarak bu talebi kabul ettiğini” açıkladı.

T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...