Kendi kendine bağlanan ayakkabı: Nike Air Jordan XI Adapt

Share

Çok az sayıda üretilen teknolojik özelliği bulunan ayakkabılar arasına Nike Air Jordan XI Adapt ismiyle katılan model ikonik modeli teknolojik hale getiriyor.

Bu spor ayakkabının teknolojik özelliği ise ayakkabının bağcıklarının mobil uygulama üzerinden bağlanabiliyor olması. Bağcığın sıkılık ayarı da yapılabiliyor ve kullanıcılar ayakkabı ile bluetooth üzerinden telefona bağlanarak iletişim sağlıyor.

Bahsi geçen teknoloji Adapt ilk kez basketbol spor ayakkabılarında kullanıldı. 2019 yılında Nike’ın spor ayakkabılarında kullanılan bu teknoloji şimdi de en popüler modellerden birisine ekleniyor…

Nike Air Jordan XI Adapt-001

Nike Air Jordan XI. Spor ayakkabının 25.yılına özel olarak çıkartılan ayakkabı, bluetooth ile telefona bağlanıyor. Mobil uygulaması üzerinden bağcık ayarının dışında ayakkabıda yer alan ışık renkleri de değiştirilebiliyor.

https://shiftdelete.net/kendi-kendini-baglayabiliyor-nike-air-jordan-xi

 

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...