Fahrettin Koca’dan aşı ile maskeye veda açıklaması

Share

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Twitter üzerinden yeni bir açıklama yaptı. Paylaşımında “Özgürce nefes alacağımız günleri özledik. Maske, yakın zamanda hayatımızdan çıkmış olacak.” açıklamasında bulundu. Yeni aşı gelişmeleriyle maskeye veda etme zamanımız yaklaşıyor.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Özgürce nefes alacağımız günleri özledik. Maske, yakın zamanda hayatımızdan çıkmış olacak. COVID-19 aşı çalışmalarında büyük ilerlemeler var. Sonucu bekleyelim. Evimizin dışında, başkalarıyla olduğumuz her yerde maskemizi kuralına uygun şekilde takalım. Sabrınız için: Sağ olun” açıklamasında bulundu.

maskeye veda açıklaması

Bakan Koca, geçtiğimiz günlerde corona virüs aşısını geliştiren BioNTech‘in kurucu ortakları Uğur Şahin ve Özlem Türeci ile corona aşısı hakkında görüştüğünü duyurmuştu. Tüm dünyanın gözü BioNTech’in geliştirdiği aşıda, şirket CEO’su Uğur Şahin, açıklamasında “Bu bir zaferdir. Aşı en az 1 yıl insanları hastalıktan koruyacaktır” demişti.

Bakan Koca’dan maskeye veda açıklaması!

Pfizer de, ABD hükümeti ile Temmuz ayında 1,95 milyar dolarlık anlaşma imzaladı. İki doz halinde uygulanan bu aşının ABD’deki fiyatlandırılmasında doz başına 159 TL, iki dozunun ise 318 TL olacağı bildirildi.

https://shiftdelete.net/bakan-kocadan-maskeye-veda-aciklamasi

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...