Mini-LED iPad ve AirPods 3 tanıtım tarihi belirlendi!

Share

Mini-LED iPad, iPhone 13 ve AirPods 3 dahil olmak üzere birçok model ile ilgili rapor yayınladı. İddiaya göre Mini-LED iPad ve AirPods 3 modellerinin tanıtım tarihi belirlendi.

Geçtiğimiz haftalarda AirPods 3 modeli için yeni bir patent alındığı ortaya çıkmıştı. Sızdırılan bilgiler neticesinde yeni modelde mevcut kuvvet sensörü yerine dokunmatik yüzey kullanılacak.

Mini-LED iPad ve AirPods 3 tanıtım tarihi ile ilgili iddia

Apple ürünleri ile ilgili birçok rapora sahip olan analist Ming Chi-Kuo, şirketin yeni aksesuarları için yeni bir rapor ile karşımızda. Hakkında birçok sızıntı çıkan yeni iPad ve AirPods modelleri hakkında rapor hazırlayan Chi-Kuo, Apple gelirinin 2021’de yıllık bazda yüzde 100 artacağını düşünüyor.

2021 yılında büyük bir sıçrama ile karşımıza çıkacağı düşünülen Apple, yayınlanan rapora göre yeni iPad ve AirPods modellerini yılın ilk yarısında piyasaya sürecek. Unimicron ve Unitech şirketlerinin hem yeni iPhone hem de iPad modelleri için pil tedarik edeceği

Yayınlanan raporda AirPods 3 modelinin mevcut AirPods Pro ile aynı tasarımı paylaşacağı söyleniyor. Ayrıca yeni geliştirilen pil teknolojisi sayesinde yeni cihazların daha fazla batarya ömrüne sahip olacağı belirtiliyor.

https://shiftdelete.net/mini-led-ipad-ve-airpods-3-tanitim-tarihi-belirlendi-iddiasi

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...