Son yıllarda çekilmiş en güzel dizi: Modern Love

Share

Amazon Prime son zamanların yeni gözdesi. Netflix kadar kalabalık bir içeriğe sahip olamasa da orijinal içeriklerinden biri olan ‘Modern Love’  dizisi ile gelecek vaat ettiğini kanıtlamış oldu.

Modern Love, The New York Times’ın aynı isimli haftalık köşesinde yayınlanan 8 gerçek hikâyeden ilham alan romantik bir mini dizi.

8 bölümden oluşan Modern Love ile 8 farklı çiftin hikâyesini izliyoruz. Ama ne aşırı romantiklik var ne de sonsuza kadar mutlu yaşadılar masalından alıntılar. Gereksiz acıtasyon da yok. Gündelik hayatın dramaları serpiştirilmiş aralara. Kimisi geçmeyen bir hastalığın pençesinde, kimisi umutsuz bir durumun içerisinde, kimisi de hayatının dönüm noktasında… Ama ne olursa olsun bütün karakterler inanılmaz güçlü. Hayatlarının gidişatını değiştirmek için muhteşem bir performans sergiliyorlar.

Zor kararlar vermekten korkmayan, güzellikleri kucaklayan kahramanlar ilk bölümden itibaren sizi eski bir dostmuşçasına selamlıyor. İçinde herhangi bir sihir ya da olağanüstülük barındırmayan bir dizi. Ama her ne hikmetse 8. bölüm sona erip dizi bittiğinde gerçekten de fantastik bir hikâye izlediğinizi düşünüyorsunuz.

Anne Hathaway'li Antoloji Dizisi Modern Love'dan Yeni Bir Fragman Yayımlandı!

Ve şükrediyorsunuz böyle dizilerin varlığına. Evet bir dizinin varlığına şükretmek saçma gelebilir bu yazıyı okuyunca ama diziyi izleyince hak vereceksiniz. Çünkü Modern Love tam anlamıyla bir klasik. Yıllar yılı canınız sıkılınca dönüp açtığınız dizi-filmler olur ya kalbinizin tavan arasında. İşte bu da öyle bir dizi. Bir saatlik bölümleriyle ve muhteşem derinliğiyle aslında her bölüm bir film tadında.

Kabul etmek gerekir ki bazı bölümlerin enerjisi daha düşük. Ama bütününe baktığınızda aklınızda hep en güzel anlar kalıyor.

Bu tatlı romantik dizi kalbinizde güzel bir hatıraya dönüşüyor. İzleyin ve güzel hatıralar biriktirin…

Not: Dizinin 8. yani son bölümünü (Son Turda Yarış Daha Zevkli Hâle Gelir) saymazsak bizim favorimiz 2. bölümde (Aşk Tanrınız Meraklı Bir Gazeteci Olursa) anlatılan hikâye.

Modern Love' transforms N.Y. Times columns into smart, funny video vignettes - Chicago Sun-Times

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...