The Last of Us dizisi HBO’da yayınlanacak

Share

Bir uyarlama dizisine dönüşecek olan popüler ve sevilen oyun The Last of Us için önemli detaylar belli değildi. Yakın zaman önce belli olan bazı detaylar ortaya çıktı. Oyundan dizilere uyarlanan yapımlarda önemli eksiklikler olabiliyor ve izleyiciler tarafından da bu hiç mi hiç beğenilmiyor ancak oyunun yapımcısı durumun farklı olacağını söylemişti. Bu kapsamda The Last of Us dizisinin yayımlanacağı platform belli oldu.

Heyecanla beklenen dizinin HBO tarafında yayımlanacağı ortaya çıktı. Dizinin yapımcılığını üstlenen Craig Mazin dizinin orijinal hikâyesine bağlı kalınacağını söylemişti. Projeyi ilk kez Mart ayında, şirket ve geliştirici Naughty Dog‘un bir dizi geliştirmek için ortaklık imzaladığı ortaya çıktığında duymuştuk.

HBO ve The Last of Us kreatif direktörü Neil Druckmann‘ın, Chernobyl’in yaratıcısı Craig Mazin’in yanında senaryoyu kaleme alacağı ve yapımcılığını üstleneceğini doğruladı. Serinin yapımcılığını ise Sony PlayStation Productions gerçekleştirecek.

Dizinin, ilk oyunda anlatılan olayları takip edeceği aktarılıyor. HBO, projenin The Last of Us Part II’de olacaklara değinip değmeyeceği konusunda bir açıklamada bulunmadı.

Dizinin yayımlanacağı söylendikten sonra olası oyuncular hakkında da fikirler ortaya çıkmaya başladı. Oyundaki karakterlerle benzerlik gösteren oyuncular da elbette bu noktada ilk önerilen isimler oldu. Kaitlyn Dever, The Last of Us dizisinde, Ellie karakteri için mükemmel bir görünüme sahip. Çillere, küçük yuvarlak bir yüzü bulunuyor ve 14 yaşında bir çocuğu oynamak için uygun yaşta görünüyor, yorumları yapılıyor.

Gelelim Ellie’nin babasına. Hugh Jackman, birçok The Last of Us hayranı tarafından Joel için en iyi seçim olacak gibi duruyor. Zira görünüş açısından da bu karaktere oldukça uygun.

The Last of Us dizisinin yayımlanacagi platform-01

https://shiftdelete.net/the-last-of-us-dizisinin-nerede-izlenebilecegi-belli-oldu

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...