Uygun fiyatlı Galaxy Z Flip Lite geliyor!

Share

Katlanabilir telefon piyasasındaki rekabetin artmasıyla birlikte şirketler daha düşük maliyetler ile yeni model geliştirmek için çalışmalara başladı. İddialara göre Samsung, Galaxy Z Flip Lite modelini piyasaya sürecek.

Henüz üretim maliyetlerinin düşmemesi sebebiyle yüksek fiyat etiketi ile satılan katlanabilir telefonler, şirketlerin eleştiri yağmuruna tutulmasına sebep oluyor. Huawei, 30.000 TL fiyat etiketine sahip olan Mate Xs modeli nedeniyle yaklaşık 60 milyon dolar zarar ettiklerini açıklamıştı.

Şubat 2020’de tanıtılan Galaxy Z Flip, 14.000 TL fiyat etiketi nedeniyle birçok kişi tarafından eleştirilmişti. Gücünü Snapdragon 855 Plus işlemciden alan model, 8GB RAM ile satışa sunuldu.

Daha düşük maliyetler ile kullanıcılara katlanabilir telefon sunmak isteyen Samsung, iddialara göre bir süredir Z Flip Lite modeli için çalışmalar yapıyor. Henüz teknik özellikleri belli olmasa da bazı analistler gücünü Snapdragon 775G işlemciden alacağını söylüyor. Ayrıca cihazın 6GB RAM ile piyasaya sürüleceği iddialar arasında yer alıyor.

Uygun fiyatlı Galaxy Z Flip Lite modeli piyasaya sürülebilir

Henüz işlemci ve RAM iddiaları haricinde başka bir bilgi yer almıyor. Cihazın 2021 yılının ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor.

https://shiftdelete.net/uygun-fiyatli-galaxy-z-flip-lite

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...