Meghan Markle: İlk çocuğuma sarılırken ikinci çocuğumu kaybettim

Share

Eşi Prens Harry ile birlikte Birleşik Krallık Kraliyet Ailesi’ndeki görevinden 31 Mart’ta çekilen ve oğulları ile birlikte ABD’ye yerleşen Sussex Düşesi Meghan Markle, ikinci hamileliğinde düşük yaşadığını açıkladı.

Yaşadıklarını New York Times için kaleme alan Sussex Düşesi Markle, “Paylaştığımız kayıplar” başlıklı yazıda ikinci hamileliğinde düşük yaptığını anlattı. Markle, şunları yazdı:

“Normalde her gün olduğu gibi başlayan bir Temmuz sabahıydı. Kahvaltı yap. Köpekleri besle. Vitamin al. Kayıp çorabı bul. Masanın altına yuvarlanan mum boya kalemini al. Oğlunu beşiğinden almadan önce saçını at kuyruğu yap. Ama bezini değiştirdikten sonra keskin bir kramp hissettim. O kollarımdayken yere düştüm, ikimizi de sakinleştirmek için bir ninni mırıldandım, neşeli melodi ise aslında bir şeylerin doğru olmadığı hissine tam bir tezat oluşturuyordu. İlk çocuğuma sarılırken ikinci çocuğumu kaybettiğimi biliyordum.

Saatler sonra kocamın elini tutarak hastane yatağına uzandım. Gözyaşımızdan ıslanan parmaklarını öptüm. Nasıl iyileşeceğimizi hayal etmeye çalıştım.”

Yaşadıklarını aktarırken Afrika turlarında yaşadığı zorluğa da değinen Markle “Geçen yıl Harry ile Güney Afrika’da uzun bir turu bitirdiğimiz bir anı hatırladım. Çok yorulmuştum. Küçük oğlumuzu emziriyordum ve halkın gözünde cesur bir yüz tutmaya çalışıyordum. Bir gazeteci “iyi misin?” diye sormuştu. Sorduğun için teşekkür ederim. İyi olup olmadığımı pek kimse sormadı’ demiştim. Hastane yatağında otururken iyileşmeye başlamanın tek yolunun önce ‘İyi misin?’ diye sormak olduğunu fark ettim. Peki iyi miyiz? Olacağız” dedi.

T24

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...