Son dönemlerin en sık giyilen külot modelleri

Share

Külotlar, kadınlar tarafından en sık alışverişi yapılan ve çok farklı modellere sahip olan iç giyim ürünlerinden bir tanesidir. Günlük kullanım için farklı külot modelleri bulunduğu gibi özel günlerde ve gecelerde de giyilebilecek farklı külot modelleri bulunmaktadır.

Kadınların özellikle son dönemlerde en sık tercih ettiği külotlardan birisi slip külotlardır. Gerek günlük gerekse özel gecelerde kullanabilecek olan bu modeller, giydiğiniz kıyafetin altında adeta “yok gibi” hissettirecek ve kıyafetinizle bütünleşecek. Kadınların giydikleri külot modelleri arasında sürekli zirvede olan slip külotlar, bikini kesimi oluşlarıyla gün içerisinde sizi asla rahatsız etmez, aksine daha fazla hareket imkanı sağlar.

Slip külotların yanı sıra yüksek bel külot modelleri de kadınların son dönemlerde çok sık tercih etmeye başladığı iç çamaşırı ürünlerinden biri olmaya başlamıştır. Hem kalçayı toplaması hem de beli tamamen sarması ile kadınların favorileri arasında bulunan yüksek bel külotlar, birbirinden güzel tasarım ve modellerle Fifth Sense mağazasında sizleri bekliyor.

Külot Alırken Tercih Edilmesi Gereken Kumaşlar

Külot alışverişi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, giyilecek olan külotun kumaşıdır. Özellikle pamuklu kumaşların tercih edilmesi gün boyu rahatlık ve esneklik sağlayacaktır. Pamuklu olan ürünler hem ömürlerinin uzun olması hem de yumuşacık oluşlarıyla size gün boyu rahatlık sağlamanın yanı sıra ürünün kalitesini de aynı oranda arttıracaktır. Her stile hitap edecek külot modelleri için https://fifthsenseshop.com/collections/kadin-kulot adresini ziyaret edebilirsiniz.

You may also like...