Redmi Watch tanıtıldı

Share

Merakla beklenen Redmi Watch resmî olarak tanıtıldı. Akıllı saat beklenen özellikler ile birlikte geldi. Tasarım tarafında Apple Watch ile benzeyen ancak biraz daha köşeli bir kare tercih edilen akıllı saatin, arayüz açısından da Apple Watch’a benzediğini söylemek mümkün.

Redmi Watch, akıllı saat modellerine en son katılan üyelerden. Biliyorsunuz giyilebilir cihazlara özellikle karantina döneminde bir yönelme yaşanmıştı. İnsanların sağlıklı yaşama bu dönemde daha çok önem vermesine bağlı olarak akıllı saatler ve bilekliklerde talep artmıştı. İşte bu dönemde Redmi Watch da kullanıcılar için bir alternatif oluşturuyor.

Akıllı saatin ekranı 323 ppi ve 1.4 inç. Nabız ölçümü yapabilen saat su geçirmeyen özelliğe de sahip. Bunun yanı sıra saatte fiziksel bir düğme de yer alıyor. Aktive takibi de yapabilen akıllı saat şu an için iki farklı gövde rengi ile kullanıcılara sunuluyor. Bünyesinde 120’den fazla saat ekranı için arayüz seçeneği sunulan saat, bu noktada kişiselleştirilebilir bir özellik kazanmış oluyor.

Redmi-Watch-ozellikleri-00

Redmi Watch, 230 mAh kapasiteli bir pile sahip yine bağlantı tarafında ise akıllı saat bizleri Bluetooth 5.0 desteği ile karşılıyor. Bu saat hem Android hem de iOS cihazlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.

Akıllı saat tek şarj ile tam aktif kullanımla 7 gün dayanabiliyor. Eğer saat bekleme modunda kullanırsa bu süre neredeyse iki katına çıkıyor ve 12 gün boyunca tek şarj ile idare edebiliyor. Redmi Watch’un 41 dolarlık oldukça rekabetçi bir fiyatı bulunuyor. Eğer Türkiye’ye gelirse bu saate talep yüksek olacak gibi duruyor.

https://shiftdelete.net/redmi-nin-yeni-akilli-saati-tanitildi-iste-ozellikleri

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...