Apple’dan sürpriz AirPods Studio lansmanı gelebilir

Share

Apple bu yıl, bir kaç ay içinde gerçekleştirdiği üç farklı etkinlikle kullanıcılarını fazlasıyla şaşırttı. Ancak ortaya çıkan yeni bilgiler, kısa süre içinde sürpriz bir Apple lansmanı ile karşılaşabileceğimiz yönünde. Beklentiler ise sürekli ertelenen AirPods Studio ve AirTags gibi donanımların karşımıza çıkacağı yönünde.

Daha önce L0vetodream adlı Twitter kullanıcısı, Aralık ayında Apple’ın bir sürpriz yapabileceğini yazmıştı. Yine iOS 14.3 kaynak kodlarında da AirPods Studio hakkında ipuçları ortaya çıkmıştı. Şimdi ise sürpriz Apple lansmanı ile ilgili tarih bilgisi de ortaya çıkmış oldu.

MacRumors ekibininin ulaştığı yazışmalara bakılırsa, Apple Salı günü için sürpriz bir hazırlık içinde. Şirket servis sağlayıcılarına 8 Aralık Salı günü AppleCare ile ilgili değişiklikler planladığını bildirdi.

Apple, bu servis sağlayıcıları için paylaştığı notta, özellikle teknisyenlere yeni ürün barkodları, güncellenmiş ürün açıklamaları ve yeni veya güncellenmiş ürün fiyatlandırması için hazırlanmalarını tavsiye etti.

Çok sıradan gibi gelen bu not, Apple tarafından daha önce iPhone 12 ve Apple M1 işlemcili Mac bilgisayarları lansmanından önce de paylaşılmıştı. Apple’ın şu an için bu sürpriz lansmanda nasıl bir tanıtım yapacağı henüz bilinmiyor.

Bu arada bu lansmanda oyun kumandası içeren bir Apple TV ile karşılaşmamız da olasılıklar arasında. Peki siz ne düşünüyorsunuz, Apple Salı günü süpriz bir lansman yapabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

https://shiftdelete.net/surpriz-apple-lansmani-airtags-airpods-studio

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...