Hayatımıza bir parça Carrie Bradshaw kaçmalı!

Share

Sex and the City ile hayatımıza girdi Carrie Bradshaw. Bazen büyük planlar yaptı bazen de kalbi ‘büyük’ aşklara yelken açtı. Hatalar, terk edilmeler, gözyaşları, kahkahalar, kelimeler ve cümleler sundu bizlere. ‘Ben hata yaptım, siz yapmayın’ demedi; öğüt vermedi. Yaşadıklarını en saf haliyle gösterdi.

Hayatının aşkı Mr. Big tarafından pek çok kez terk edildi. Hiçbir terk ediliş onu durdurmadı; her seferinde sonunda her şeyin güzel olacağına inandı. Carrie bir yazardı, hem okumayı hem de yazmayı severdi ne de olsa. Güzel çocuk masalları belli ki onun da aklının bir köşesinde yer etmişti.

Prenses olmaktan ziyade şık bir bohem kadın olmak istedi aslında ve bunu pekâlâ başardı da. Gazetedeki cesur ‘Sex and the City’ köşesindeki yazıları da bunu kanıtlar nitelikteydi.

Her zaman için dostları yanı başındaydı; Samantha, Miranda ve Charlotte ile aralarında adeta bir ‘kız kardeş’ anlaşması vardı. Bu anlaşma, her türlü hatayı affetmeye ve sonrasında da kocaman bir kucaklaşma bahşetmeye dayalıydı.

Tıpkı Sex and the City dizi serisinin ardından 2008 yılında çekilen devam filmindeki o eşsiz sahnedeki gibi… Carrie’nin yılbaşı akşamı pijamalarının üstüne bir kürk giyip Miranda’ya gitmesi, aralarındaki ‘kız kardeş’ anlaşmasının ne denli güçlü olduğunu bir kez daha görmemizi sağlamıştı.

”Trendler gelip geçicidir ama arkadaşlıkların asla modası geçmez.” sözünün sahibesinden de daha azını beklemezdik.

セックス アンド ザシティ キャリー ile ilgili görsel sonucu

Ve bu pijamalı salaş halinin altında beyaz topuklu botlarıyla, üzerinde kürkü, incileri ve şapkasıyla; Carrie Bradshaw bizlere sevdiğiniz biri için güzel bir şey yapmanın çabasız ve şık bir hareket olduğunu göstermişti.
Bazen hayatı oluruna bırakın, bazen de her şeye rağmen mücadeleden vazgeçmeyin… Kısacası hayatınıza bir parça Carrie Bradshaw kaçmasına izin verin!

Not: Yazıya konu olan sahneyi izlemek isterseniz aşağıdaki videoya uğrayabilirsiniz:

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...