Cristiano Ronaldo, eski takımı Manchester United’a dönebilir

Share

Juventus forması giyen Cristiano Ronaldo’nun, eski takımı Manchester United’a transfer olacağı iddia edildi. Ronaldo’nun trasfer olması durumunda yıllık 26 milyon sterlin alacağı ifade edildi.

Koronavirüs sebebiyle gelirlerinde büyük bir kayba uğrayan Juventus, Portekizli süper yıldızla sezon sonunda yollarını ayırmanın planlarını yapıyor. Avrupa basını ise Cristiano Ronaldo’nun yeni takımıyla ilgili olarak flaş iddialarda bulunmaya devam ediyor.

Auto Esporte’nin haberine göre; Cristiano Ronaldo eski takımı Manchester United’a geri dönüyor. Manchester United’ın ana sponsorlarından biri olan Amerikan otomobil markası Chevrolet, CR7’nin kulübe geri dönüşünü finanse etmek istiyor.

Yıllık 26 milyon sterlin

Amerikan markası, Ronaldo’nun Juventus’a transferiyle Jeep markasının satışlarının arttığını gözlemledi ve bu transfer için harekete geçti.

Chevrolet, Cristiano Ronaldo’yu Manchester United’a geri getirmenin harika bir ticari hareket olacağına inanıyor.

Haberde Chevrolet’in yıldız futbolcunun haftalık 500 bin sterlinlik (5 milyon 196 bin Lira) maaşını ödemek için United’a finansal destekte bulunacağı ifade edildi.

Transferin gerçekleşmesi durumunda yılda 26 milyon sterlin (270 milyon lira) kazanacak olan Portekizli yıldızın ise ligde yeniden şampiyonluğa oynamak için Kırmızı Şeytanlar’ın yönetiminden birkaç transfer daha yapmasını istediği belirtildi.

Cristiano Ronaldo 2003-2009 yılları arası forma giydiği Manchester United’a üst üste 3 lig şampiyonluğu ve 2008’de ise Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu zaferi yaşamıştı.

T24

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...