Banksy’nin yeni eseri: Hapşıran ve takma dişleri fırlayan kadın

Share

Gerçek kimliği bilinmeyen dünyaca ünlü sanatçı Banksy, yeni bir eserini Instagram hesabından paylaştı. Banksy’nin “Aachoo!!” isimli eserinde hapşıran ve takma dişleri dışarı saçılan bir kadın resmedildi.

The Guardian’da yer alan habere göre, Gerçek kimliği bilinmeyen ama eserleriyle dünyaca üne kavuşan grafiti sanatçısı Banksy, İngiltere’nin Bristol kentinde bir evin duvarına çizdiği yeni grafitisini Instagram hesabından paylaştı.

Sanatçının Aachoo adını verdiği ve Koronavirüs’e göndermede bulunan Totterdown’da Vale Caddesi’ndeki yarı müstakil bir evin duvarındaki grafiti, başörtülü bir kadını hapşırırken ve takma dişlerini havada uçarken tasvir ediyor. Hapşırma, kadının bastonunu ve çantasını düşürmesine neden oluyor.

aacho

T24

 

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...