Xiaomi Mi 11 canlı görüntülendi

Share

Xiaomi Mi 11 akıllı telefonunu hakkında yeni sızıntılar ortaya çıkıyor. Sızdırılan görüntüler önce Weibo’da paylaşıldı ve sonra Twitter’da çoğalmaya başladı. Görünüşe göre bir kişinin akıllı telefonu tuttuğu doğal olmayan şekilde ve düzgün açılar ile fotoğrafların tanıtım amaçlı çekildiğini gösteriyor. Dev kamerası ile Xiaomi Mi 11 canlı canlı görüldü!

Fotoğraftaki dev kamerası ile dikkat çeken akıllı telefon; daha önce sızdırılan render ve fotoğraflarda görülen Mi 11 akıllı telefonu ile tamamen uyumlu. Henüz kameranın özellikleriyle ilgili bir onay yok, ancak üst modülün etrafındaki halkanın içinde ana kamera olduğunu belirtiyor diyebiliriz.

Doğrulanmamış raporlara göre; ana kamera 108 Megapiksel çözünürlüklü bir Samsung ISOCELL Bright HM3 görüntü sensörü kullanacak. Pil kapasitesi olarak; Çin 3C regülatörü onaylı Xiaomi Mi 11 4920 mAh ve Xiaomi Mi 11 Pro 5120 mAh ile kutudan çıkması bekleniyor.

dev kamerası ile xiaomi mi 11

Sızdırılan bilgilerle Xiaomi Mi 11‘in özelliklerine bakacak olursak; 6 inçten daha büyük bir ekran ve 1440p çözünürlükte gelecek. Akıllı telefonun ekran yenileme hızı 120 Hz; AMOLED ekran türü ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Ekran her iki tarafta önemli özellikler getirecek ve ön kamerayı sol üst köşeye yerleştirecek. Telefon, Snapdragon 888 mobil işlemci, 8GB LPDDR5 RAM ve 128GB depolama hafızası ile kutudan çıkacak. Kamera bölümünde ise, Xiaomi Mi 11 ana kamera 108 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ise 13 Megapiksel ve ön kamerası; 20 Megapiksel tanımlanmamış bir sensör ile gelmesi bekleniyor.

https://shiftdelete.net/dev-kamerasi-ile-xiaomi-mi-11-canli-canli-goruldu

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...