Kraliçe Elizabeth’in favori Noel filmi

Share

Noel kültürü herkes için farklı gelenekler barındırıyor. Değişmeyen tek gelenek ise tüm aile ile birlikte geçirilen keyifli film saatleri oluyor. Çoğu kişi favori Noel filmi sorulduğunda Home Alone, Love Actually, Elf ya da Grinch gibi şaşırtmayan cevaplar verecektir. Bunlar eğlenceli, romantik ve bitirdiğinizde kalbinizi sıcacık bir hale getiren filmlerdir.

Noel’de sevdikleriyle ve ailesiyle film izlemeyi seven bir diğer kişi de Kraliçe Elizabeth. Ancak film tercihinin oldukça farklı ve şaşırtıcı olduğu kesin!

Kraliçe Elizabeth, Noel’de 1980 yapımı bilimkurgu filmi Flash Gordon’ı izlemeyi çok seviyor. Filmde Prens Vultan’ı canlandıran aktör Brian Blessed, verdiği bir röportajda kraliçenin en sevdiği filmin Flash Gordon olduğunu ve her Noel’de torunlarıyla birlikte izlediğini söylüyor.

FLASH GORDON is Getting a 4k Collector's Addition! Watch The Trailer! -  Astirodysseus

Kraliçe Elizabeth, ne yazık ki bu sene bu geleneği torunlarıyla birlikte gerçekleştiremeyecek gibi görünüyor. Pandemi nedeniyle o ve Prens Philip, izole bir şekilde Windsor Kalesi’nde sakin bir Noel geçirecekler.

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...