2020’nin en çok kazanan yıldızı Kylie Jenner

Share

2020’yi “güzel bir sene” olarak yorumlayacak isimleri sıralasak listede pandemi sırasında bir şekilde daha çok kazanç elde eden milyarderler ve sonrasında ise Kylie Jenner olurdu! Bu yıl birçok insanın hayatlarının en zor dönemi olurken, Jenner sıyrılan isimler arasında.

Forbes’un raporuna göre 2020’nin en çok kazanan ünlülerin başında gelen Jenner, bu sene $590 milyon kazanç elde etti. Ocak ayında Kylie Cosmetics’in %51’ini Coty’e satan Jenner’ın kazancının çoğunu bu satıştan elde ettiği belirtildi.

Forbes’un listesinin ilk 10 ismi arasında yer alan tek kadın olan Jenner, ablası Kim Kardashian’ın eşi Kanye West’in $170 milyon kazancını geçti. Mart 2019’da Forbes tarafından “Kendi Emeğiyle En Genç Milyarder” ünvanını alan en genç Kardashian-Jenner ailesi üyesi Kylie Jenner, bu yıl tartışmalara sebep olan bir haberle karşımıza çıkmıştı. Forbes’un daha sonraki araştırmalarında aslında milyarder olmadığı ortaya çıkan Jenner, bu konu ile ilgili sitemde bulunmuştu. “Kişisel servetinin daha gerçekçi bir muhasebesi, Jenner’ın servetinin $900 milyonun biraz altında olduğunu gösteriyor” diye bir haber yayınlayan Forbes, Jenner’ın muhasebe ekibinin gelirlerle oynadığını iddia etmişti.

Milyarder veya milyoner… Kylie Jenner ne olursa olsun her zaman gündemde ve liste başlarında yer almayı başarıyor!

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...